Wilma Hendriksen en Varsseveld

vb100 wilmahendriksenIn het kader van het 100-jarig bestaan van Varssevelds Belang ben ik aan de beurt om een stukje te schrijven; mijn naam is Wilma Hendriksen, geboren in Wehl en heb daar samen met mijn ouders en zussen mijn jeugd doorgebracht. Dit was een geweldige tijd!

Na mijn middelbare school ben ik in 1981 bij de PGEM in Doetinchem begonnen als leiddingtekenaar. De PGEM ging over in Nuon en later werd het Liander (dit door splitsing tussen netwerk- en leveranciersbedrijf). Bij Liander ben ik werkzaam als medewerker project support. Het bedrijfs onderdeel waarbij ik werkzaam ben houd zich bezig met het plaatsen van slimme gas- en elektriciteit meters.

Sinds 2006 wonen Paul en ik aan de Lichtenvoordseweg in Varsseveld. We wonen daar prettig en kijken vanuit onze tuin op de molen “De Engel”. Varsseveld is gezellig dorp met een hoop verenigingen.

Mijn hobby’s zijn koken, gitaarspelen, zingen en wandelen met Piet (onze bruine labrador). Vakanties zijn voor ons ook belangrijk, Piet gaat bijna altijd mee en zit als eerste in de auto.

Binnen Varssevelds Belang bekleed ik de functie van secretaris. Ik houd mij voornamelijk bezig met het uitwerken van verslagen, opstellen en redigeren van correspondentie Ook het samenstellen van concept-agenda en verzenden van vergaderstukken behoort bij mijn taak. Bijna ieder dag besteed ik wat tijd aan Varssevelds Belang er is altijd wel…

Voor de functie als secretaris ben ik benaderd door een bestuurslid van Varssevelds Belang. Op deze manier kan ik als vrijwilliger een steentje bij dragen om de leefbaarheid van ons dorp in stand te houden en te verbeteren.