Werkzaamheden aan de N18 rondom Varsseveld binnenkort van start

Achter Groenlo wordt er al druk gewerkt aan de nieuwe N18 en binnenkort zullen de werkzaamheden rondom Varsseveld van start gaan. De werkzaamheden aan de N18 is in 2 stukken verdeeld en wordt ook door 2 verschillende aannemers uitgevoerd. De BAM is de aannemer die het gedeelte van de N18 voor rekening neemt vanaf de A18 tot aan Groenlo.
De eerst werkzaamheden zullen deze maand al van start gaan. Als eerste zullen de nieuwe parallelwegen worden aangelegd.

De nieuwe verbindingsweg tussen Landstraat en Entinkweg wordt in juni en juli 2017 aangelegd.
De aanleg van deze nieuwe verbindingsweg gaat gepaard met lichte hinder. Bouwverkeer van en naar de locatie zorgt voor een tijdelijke toename van bouwverkeer op de toe leidende wegen. Tijdens de aanleg van de weg kan overlast door stof ontstaan. De werktijden zijn doordeweeks van 7-16u. Mocht u overlast ervaren of vragen hebben, kunt u direct contact opnemen met de uitvoerder ter plaatse: Michiel Roosenburg 06-15403492

Vanaf september tot december 2017 zijn er werkzaamheden aan de N18 tot aan Groenlo.
Op onderstaande link is te zien wanneer er omleidingen zullen zijn en waar er gewerkt wordt.  De omleidingen zullen uitsluitend vanaf  19.00 uur ‘s avonds tot  6.00 uur  ’s ochtends  zijn en in de weekenden.
http://www.bambouwtn18.nl/sites/default/files/domain-886/PlanningN18voorcommunicatie.pdf

Vanaf Groenlo tot Enschede zullen de werkzaamheden nog een jaar langer duren. Dit deel van de N18 wordt uitgevoerd door de KWS en zij zullen december 2018 klaar zijn en dan is de N18 vanaf Varsseveld tot Enschede helemaal klaar.