Voortgang N18

Er wordt hard gewerkt aan de N18 en dit brengt tijdelijk verkeershinder met zich mee. Het afgelopen weekend was de kruising Zelhemseweg dicht voor alle verkeer. De fietstunnel  onder het rijvlak werd afgelopen weekend gerealiseerd en op maandag reden de auto’s er al weer overheen. Omdat bij het plaatsen van de elementen van de fietstunnel aan de Hiddinkdijk is gebleken dat er veel mensen zijn die dit op de voet volgen heeft de BAM een tribune geplaatst bij de Zelhemseweg zodat belangstellenden dit overzichtelijk konden volgen.

Wellicht heeft u al veel foto’s van het hele project op facebook voorbij zien komen. Er is een aantal N18 reporters dat foto’s maakt en deze op facebook plaatst. Martin Luijmes heeft al vele mooie foto’s geplaatst en het is zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen op facebook n18reporters.

Op 23 november is er een bijeenkomst die georganiseerd wordt door de BAM (aannemer) en Rijkswaterstaat met als thema geluid. Er zal uitgebreid uitgelegd  gaan worden welke normen er gelden. Wanneer legt men wel of wanneer geen ZOAB  asfalt en wanneer komt u wel in aanmerking voor een aanpassing aan uw woning en wanneer niet.  Op deze en andere vragen zult u antwoord krijgen. U bent van harte welkom om deel te nemen. De aanvang is om 17.00 uur in het Borchuus.

Op de site www.bambouwtn18.nl is de gehele planning terug te vinden en zo ook het laatste nieuws. Hier vindt u ook de openingstijden van het inloopspreekuur en de contactgegevens.