Varssevelds Belang benieuwd naar behoefte Varssevelder

Welke thema’s houdt de Varssevelder bezig? Varssevelds Belang gaat een behoeftepeiling houden onder alle Varssevelders, om een goed beeld te krijgen van wat belangrijk is voor het dorp.
 
Tijdens de algemene ledenvergadering van Varssevelds Belang op 26 maart wordt de behoeftepeiling gelanceerd. Om 21.00 uur zal Marcel Zweers samen met en Mark van Westerlaak in het Borchuus de behoeftepeiling presenteren.

Om de inbreng van Varssevelders zo groot mogelijk te maken  gaat Varssevelds Belang  hierbij  alle inwoners van Varsseveld  betrekken. Middels een eenvoudige behoeftepeiling, die snel is in te vullen, wordt de behoefte van de Varssevelder in beeld gebracht. Deze enquête wordt zowel op internet aangeboden, maar u ontvangt het ook met de huis aan huis bladen. Het invullen op internet verdient de voorkeur. Binnenkort leest u hierover meer in de lokale media en ook op de websites van Varssevelds Belang en Varsseveldonline.


Varssevelds Belang wil samen met TOPdorp en de gemeente met de top 3 van de gekozen thema’s aan de slag en deze concreet uitwerken in plannen. Op deze manier wordt de leefbaarheid van Varsseveld zeer effectief en ook in samenspraak met de Varssevelders vergroot.


TOPdorp is opgericht door Varssevelds Belang en Wonion en is een netwerk van mensen die de leefbaarheid van Varsseveld continue willen verbeteren. De deelnemers bestaan uit organisaties, verenigingen, instanties en instellingen uit Varsseveld en zetten hun expertise en netwerken in om dit te doen slagen.


Varssevelds Belang is momenteel in volle gang om de behoeftepeiling voor te bereiden.