Kom naar het verkiezingsdebat op 8 maart in de DRU

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaan donderdag 8 maart de lijsttrekkers van de zes politieke partijen uit de gemeente Oude IJsselstreek met elkaar in debat. Het verkiezingsdebat is een initiatief van De Gelderlander en start om 20.00 uur in de conferentiezaal van de DRU Cultuurfabriek en is openbaar toegankelijk.

Tijdens het debat staat de discussie tussen de partijleiders van de zes partijen waar u op kunt stemmen centraal. Elke partij krijgt kort de gelegenheid te vertellen waarom u op hen moet stemmen. Daarna zal debatleider Rick Aalbers, politiek verslaggever bij De Gelderlander, de lijsstrekkers stellingen voorleggen waarop in tweetallen gereageerd kan worden. U kunt als publiek ook vragen stellen aan de debaters. Na afloop kunt u tijdens de verkiezingsborrel in het Schaftlokaal zelf in gesprek met de lijsttrekkers en met elkaar.

Waar en wanneer? Het debat begint donderdag om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Belangstellenden zijn welkom vanaf 19.30 uur in de DRU, Hutteweg 24, 7071 BV Ulft. Het debat is vrij toegankelijk, u hoeft zich niet aan te melden. Het debat is ook live te volgen via de websites van De Gelderlander en Regio8.