Inwonerspanel, iets voor u?

Wat houdt u bezig? Wat vindt u van de gemeente Oude IJsselstreek? Waar wilt u het over hebben? U kunt bijdragen aan de keuzes die de gemeente maakt!

Hoe? Door deel te nemen aan het online inwonerspanel ‘Oude IJsselstreek Spreekt’. Ongeveer vier keer per jaar krijgt u via e-mail een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. Het invullen van deze vragenlijst vraagt weinig tijd van u.


De vragen gaan over verschillende onderwerpen die spelen in de gemeente. Bijvoorbeeld over: sporten en bewegen, vrijwilligerswerk, recreatie en leefbaarheid. Uw inbreng wordt gebruikt om
beleid te maken en beleid te toetsen.

Als u zich snel aanmeldt kunt u nog meedoen aan de enquête over het thema Eenzaamheid. De sluitingsdatum van deze enquête is 28 maart!. Meer hierover kunt u lezen op de gemeentepagina in de in de Gelderse Post van 16 maart of op de gemeentewebsite: http://www.oude-ijsselstreek.nl/nieuws/inwonerspanel-buigt-zich-over-thema-eenzaamheid.

U kunt zich opgeven voor het inwonerspanel via www.oudeijsselstreekspreekt.nl. Als u dat doet wordt dat buitengewoon op prijs gesteld. En als u daarnaast nog meer mensen kan motiveren om mee te doen is dat helemaal geweldig!

 
Dankuwel alvast!

Inge Waarlo
gebiedsmakelaar Heelweg, Sinderen, Varsseveld, Westendorp
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0315 292 412