Informatieavond centrum Varsseveld 16 mei (Gebiedsvisie)

Op donderdag 16 mei 2019 organiseert de gemeente een informatieavond voor inwoners van Varsseveld. Tijdens deze avond willen wij met inwoners in gesprek over de ontwikkelingen in het centrum van Varsseveld. Er staat een aantal bedrijfspanden leeg en er is een grote vraag naar huizen. Bovendien mogen enkele plekken wel wat opgeknapt worden.
Dit zijn losse ontwikkelingen die wij in samenhang willen aanpakken. Daarom hebben wij een ‘gebiedsvisie’ laten opstellen. Een gebiedsvisie is geen uitgewerkt plan, maar een idee voor de toekomst. Het is de ‘rode lijn’ die de verschillende ontwikkelingen verbindt. U kunt de gebiedsvisie bekijken op de website van de gemeente Oude IJsselstreek, www.oude-ijsselstreek.nl of via onze site: Gebiedsvisie Varsseveld (PDF)

Waarom?

Een aantal jaar geleden is gestart met het opknappen van het centrum van Varsseveld. Onder andere is toen het Kerkplein opgeknapt en het Borchuus gebouwd. Door de crisis heeft alles even stil gelegen. Nu is het tijd om aan de slag te gaan met de randen van het centrum. De gebiedsvisie gaat ons hierbij helpen.

Voor wie?

De informatieavond is voor alle inwoners van Varsseveld. We presenteren de gebiedsvisie. Ook vertellen we over de voortgang van de verschillende projecten en initiatieven. Tijdens de avond willen we met u in gesprek over de ontwikkeling van Varsseveld en horen graag uw reactie en ideeën hoe we aan de slag kunnen de komende jaren. Op 27 maart van dit jaar hebben we deze presentatie ook gehouden tijdens de Algemene Ledenvergadering van Varssevelds Belang.

Waar en wanneer?

De informatieavond is op 16 mei, van 20.00 tot 22.00 uur bij Fu Hing in Varsseveld. Wij vinden het fijn als u zich van tevoren aanmeldt, dan weten we ongeveer hoeveel mensen er komen. Dat kunt u doen bij Dinie Erinkveld. U kunt haar mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen via (0315) 292 292.

 

informatieavond_centrum_varsseveld_rkl_8536_zuivelfabriek_varsseveld_-_kopie.jpg