Gebiedsmakelaar Inge Waarlo stopt

Beste Varssevelders!

Als jullie mijn vorige bericht hebben gelezen, zou je niet verwachten dat onderstaand bericht daar een logisch vervolg op is. En dat had ik zelf ook niet (zo snel) verwacht..  

Ik ga wisselen van baan. Na bijna 10 jaar met plezier voor Oude IJsselstreek te hebben gewerkt begin ik op 1 juni bij de gemeente Berkelland. In de praktijk is 16 mei mijn laatste werkdag.

Ik heb hier de leukste baan in het mooiste gebied van Oude IJsselstreek. Ik heb fijne contacten met ‘mijn’ dorpen. Ook op het gemeentehuis wist ik meestal prima mijn weg te vinden. Dus als je het zo bekijkt was er voor mij geen reden om hier te vetrekken. De ‘boosdoener’ is de reisafstand. Die vond ik met 35 tot 50 minuten enkele reis soms lastiger worden. Zeker met de komst van onze dochter afgelopen oktober.

Ik had me onlangs voorgenomen om eens verder rond te kijken. Dat het zo snel ging had ik niet verwacht. In de gemeente Berkelland – tevens de gemeente waar ik woon - kan ik in een soortgelijke functie aan de slag. Ik verruil Varsseveld, Westendorp, Sinderen en Heelweg voor onder andere Eibergen, Beltrum en Rekken als aandachtsgebied. Ik kijk er naar uit om daar aan de slag te gaan en ik prijs me gelukkig met een bak aan ervaring, contacten en  ideeën die ik hier heb opgedaan en kan inzetten op mijn nieuwe standplaats.

Wat betreft de gemeentelijke contactpersoon voor jullie: dit nemen mijn directe collega’s Piet Kleingeld (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Jan Maalderink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) eerst waar totdat er een nieuw ‘vast gezicht’ voor jullie is. Benader hen gerust!

Tot slot: ik voel me een enorme bofkont dat ik de afgelopen jaren hier mijn werk heb mogen doen. Dankjewel voor de fijne contacten, de vele leuke momenten, mooie dingen die we samen hebben gedaan. Het was steeds een stukje rijden, maar dat kon gelukkig vaak met een grote glimlach!  Groeten en het allerbeste gewenst,

Inge Waarlo

gebiedsmakelaar Varsseveld, Heelweg, Westendorp en Sinderen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

0315 292 412