Doe mee en werk aan de toekomst van uw wijk!

Wat moet er gebeuren om woning, straat en wijk toekomstbestendig te maken? Energiezuinig wonen, hoe zit dat nou eigenlijk? En wat betekent dat voor u als inwoner? Hoe groen wilt u uw wijk maken? De gemeente, Wonion en Varssevelds Belang, willen graag samen met bewoners kijken hoe we dit in de Wijk van de Toekomst de komende jaren kunnen aanpakken.Wat moet er gebeuren om woning, straat en wijk toekomstbestendig te maken? Energiezuinig wonen, hoe zit dat nou eigenlijk? En wat betekent dat voor u als inwoner? Hoe groen wilt u uw wijk maken? De gemeente, Wonion en Varssevelds Belang, willen graag samen met bewoners kijken hoe we dit in de Wijk van de Toekomst de komende jaren kunnen aanpakken. 

De Wijk van de Toekomst is de wijk tussen de Eikenlaan in het noorden en de Graaf van Lohnstraat in het zuiden en Oranjestraat in het westen en de Spoorstraat aan de Oostkant van de wijk.

Meedenkavond 16 september in het Borchuus

Agem Energieloket organiseert in samenwerking met de gemeente en Wonion een meedenkavond voor alle inwoners van de wijk. Doel van deze avond is om samen meer inzicht te krijgen in de wensen en mogelijkheden voor de toekomst en de verduurzaming van de wijk. Wilt u hierbij betrokken zijn, meld u zich dan aan voor een bewonersgroep. Deze groep bewoners gaat actief meewerken aan de ‘Wijk van de Toekomst’.

We nodigen u uit voor deze meedenkavond op donderdagavond 16 september vanaf 19:30 uur in het Borchuus (Kerkplein 3, Varsseveld). Van de gemeente zijn aanwezig de gebiedsmakelaar, mensen van groenbeheer en de afdeling verkeer en natuurlijk ook vertegenwoordigers van Wonion en Agem Energieloket.

Aanmelden voor deze avond kan tot woensdag 15 september 17.00 uur via www.agem.nl/varsseveld. Als u op deze pagina een stukje naar beneden scrolt ziet u een oranje button die leidt naar het aanmeldformulier voor de meedenkavond.

wijkvandetoekomst.jpg