Buurtbemiddeling

In dit artikel willen we nog maar eens de schijnwerpers richten op het fenomeen BUURTBEMIDDLING.

Wij denken als Varssevelds Belang dat dit zeer kan bijdragen aan de leefbaarheid van ons dorp.

Daarom een ongekort artikel van de buurtbemiddeling.

 

Donkere gezelligheid?

Met het gure weer is nu ook echt de tijd gekomen dat we met zijn allen weer binnen om de kachel gaan zitten. Gordijnen dicht, kopje koffie met speculaasje erbij, gezelligheid!

Toch is dit niet voor iedereen een gezellige tijd. De komende feestdagen samen met de donker wordende dagen zijn voor sommige mensen juist een moeilijke periode.

Dit kan voor een wat korter lontje zorgen en daarmee is het dus ook de tijd dat burenirritaties de kop op kunnen steken.

Temeer nog omdat het gemakkelijke praatje buiten weg is gevallen nu ieder weer meer binnen leeft. Men zal letterlijk en figuurlijk een drempel over moeten om de buren in te lichten over de eventuele ergernissen.

Bij Buurtbemiddeling zien we vaak dat mensen deze drempel te hoog vinden, de buren niet vertellen over de ervaren overlast, maar zich wel degelijk blijven ergeren.

Met alle gevolgen van dien.

Wacht dus niet een hele winter met het bespreken van ergernissen of irritaties.

En neem bij gewenste hulp of advies contact op met Buurtbemiddeling. (E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Tel: 0315-695936 ma-di-do 8.30u-15.00u)

Buurtbemiddeling wenst u in ieder geval een fijne decembermaand!

 

helaas kunnen we niet altijd de zaak uit de weg gaan