Bewonersbrief burenoverleg thema Geluid N18

Beste bewoners,

De ombouw van de N18 tussen Varsseveld en Lichtenvoorde Zuid is voor u als bewoner alweer een tijdje goed merkbaar. Ook de bouw van de nieuwe geluidschermen is gestart, de staanders zijn op de meeste locaties al zichtbaar. 

Over geluid komen veel vragen binnen bij de BAM, maar ook RWS. Het idee is ontstaan om tijdens het burenoverleg wat langer stil te staan bij het thema geluid en veel voorkomende vragen hierover te beantwoorden. Bij dit overleg zal een geluidsadviseur van Rijkswaterstaat uitleg geven over de maatregelen die in het Tracébesluit worden genomen om geluidshinder te beperken en de woonwijken leefbaar te houden.

Daarom organiseren we een burenoverleg over het thema Geluid op

Donderdag 23 november van 17.00-18.30u
Locatie: Borchuus Varsseveld

We vertellen het eerste uur meer over de achtergrond van de komst van geluidschermen en de maatregel stil asfalt en hoe de locaties van de schermen tot stand zijn gekomen. De aannemer informeert u over de planning van de geluidmaatregelen en hoe de schermen eruit komen te zien.

Het laatste half uur vindt het regulier burenoverleg plaats. De aannemer geeft dan een vooruitblik op de komende werkzaamheden en te verwachten hinder.

We gaan nog proberen de avond ook via een livestream op facebook te presenteren. Op de Facebookpagina Rijkswaterstaat N18 Nieuwe Twenteroute kunt u dan op 23 november om 17u de bijeenkomst live volgen of naderhand naluisteren.

Mocht u de bijeenkomst interessant vinden, dan horen wij graag of u komt en met hoeveel personen. Als u liever de livestream volgt dan graag bericht, ik informeer u dan van te voren of de livestream beschikbaar zal zijn. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer boven aan de brief, mailadres of via een appje.

Met vriendelijke groet,

BAM Infra Regionaal Apeldoorn
Lotte Diephuis
Projectorganisator

NB. U kunt zich ook aanmelden via het secretariaat van Varssevelds Belang: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.